دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ابراز نگرانی عمیق اتحادیه آلبا از تشدید خشونت‌ها در خاورمیانه

اتحادیه آلبا با ابراز نگرانی عمیق نسبت به تشدید خشونت‌ها در خاورمیانه، وضعیت کنونی را ناشی از سکوت شورای امنیت سازمان دانست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۲۳۶۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، اتحاد بولیواری برای مردم آمریکای ما (آلبا -ALBA) با ابراز نگرانی عمیق نسبت به تشدید خشونت‌ها در خاورمیانه، وضعیت کنونی را ناشی از سکوت شورای امنیت سازمان ملل پس از حمله غیرقانونی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق دانست.

 

اتحادیه آلبا با انتشار بیانیه‌ای در وب‌گاه رسمی خود، بار دیگر نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه را که بر رنج بی پایان مردم فلسطین افزوده و باعث تهدید صلح در منطقه شده است را محکوم کرد.

 

در این بیانیه آمده است: مصونیت رژیم صهیونیستی و سکوت شورای امنیت در قبال اقدام‌های غیرقانونی و وحشیانه این رژیم از جمله حمله غیرقانونی به کنسولگری ایران در دمشق، خطر جدی منطقه‌ای شدن درگیری همراه با پیامد‌های غیرقابل پیش‌بینی را به همراه داشته است.

 

بر اساس این بیانیه، اتحادیه آلبا از شورای امنیت سازمان ملل خواست تا به شدت در جهت برقراری آتش‌بس فوری و دائمی در غزه، اطمینان از ارائه کمک‌های بشردوستانه کافی به مردم این منطقه و ایجاد شرایط مساعد برای برقراری صلح پایدار، تلاش کند.

 

این بیانیه می‌افزاید: کشور‌های عضو اتحادیه آلبا از جامعه بین‌المللی می‌خواهند تا صلح را در خاورمیانه برقرار کرده و از همه تلاش‌های لازم و به موقع حمایت کنند تا طرف‌های درگیر در مناقشه به خصومت‌ها پایان داده و اختلافات خود را بر اساس احترام و رعایت قوانین بین‌المللی و مفاد منشور سازمان ملل و قطعنامه‌های این شورا، حل و فصل کنند.

 

اتحادیه آلبا پیشتر در آبان سال گذشته نیز به طور قاطعانه از توافق‌های نشست ۵۷ کشور اسلامی و عربی در ریاض پایتخت عربستان سعودی مبنی بر پایان دادن به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه حمایت کرد.

 

این اتحادیه در بیانیه‌ای که در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) منتشر شد، تاکید کرد که این سازمان منطقه‌ای به حامیان «محکومیت تجاوز اسرائیل در نوار غزه از طریق ارتکاب جنایت‌ها و نقض سیستماتیک حقوق بشر» و همچنین به درخواست برای توقف فوری عملیات کشتار (رژیم) اسرائیل می‌پیوندد.

 

این گروه متشکل از ۱۰ کشور آمریکای لاتین (آنتیگوا و باربودا، بولیوی، کوبا، دومینیکا، گرانادا، نیکاراگوئه، سنت کیتس و نویس، سنت لوسیا، سنت وینسنت و گرانادین‌ها و ونزوئلا) همچنین از درخواست «تکمیل تحقیقات در مورد جنایت‌های جنگی و جنایت‌ها علیه بشریت توسط اسرائیل علیه مردم فلسطین»، حمایت کرد./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار